LUISTER NAAR JE GEVOELENS ….. WANT, DE BURN-OUT WACHT GEDULDIG OP JE!

Rust en ruimte in je hoofd nodig?

Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over anderen en jezelf je weerhouden om werkelijk in je kracht te staan?

Geen woorden maar paarden

Ervaren in plaats van te blijven “praten over”

Meer regie in je leven

Samen op pad, onderzoeken wat je écht wilt en welke obstakels je weerhouden.

Meer vrijheid en plezier

problemen rond negatieve emoties en gedachten op lossen

Jij bent meer

Wil jij ontdekken dat je veel meer bent dan je nu denkt, ziet, hoort, voelt en ervaart?

Altijd maar doorgaan

Altijd maar doorgaan. Volhouden tegen beter weten in. Doorgaan terwijl je eigenlijk wel voelt dat het zo niet verder kan.

Luisteren, voelen, dromen

Luisteren naar wat je het diepste verlangt, voelen wat je voelt en kijken naar je dromen.

Rust en ruimte in je hoofd nodig?

Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over anderen en jezelf je weerhouden om werkelijk in je kracht te staan?

Persoonlijke begeleiding

 

Ik bied jou persoonlijke begeleiding in de natuur. Ondanks dat je vaak wel weet dat het goed is om naar buiten te gaan lijkt de drempel om naar buiten te gaan soms toch te hoog. Ik spreek met je af in de natuur. Daar kun je je hoofd makkelijker leeg maken en eerder in beweging komen. Er kunnen sessies plaatsvinden met en bij de paarden maar ook wandelend in de natuur.
Samen met jou loop ik het hele traject en begeleid ik je op alle vlakken waar je het zelf niet meer redt. We kijken naar dat wat bij jou past en ben van mening dat versterken van dat wat wél kan beter is dan kijken naar wat er op dit moment even niet kan.

Ik geloof dat in de kern van ieder individu alle kracht en liefde aanwezig is voor een gelukkig leven. Het is geweldig dat dit ondersteunt wordt door de onvoorwaardelijke liefde en spiegel van de paarden.

Mijn aanbod

Samen met jou loop ik het hele traject en begeleid ik je op alle vlakken waar je het zelf niet meer redt. We kijken naar dat wat bij jou past en ben van mening dat versterken van dat wat wél kan beter is dan kijken naar wat er op dit moment even niet kan.

De interactie met het paard zorgt ervoor dat je onbewuste (communicatie) processen zichtbaar worden.

Omdat paarden jouw onbewuste gevoel uitbeelden maak je onzichtbare aspecten tastbaar en direct inzichtelijk. Dat lukt nooit in een 1 op 1 gesprek of training.
Bovenal leer je (weer) te voelen EN daarbij congruent te zijn aan je gevoel.
Met andere woorden: te zijn wie je echt bent.

KIJK (door de ogen van het) PAARD

Kom In Je Kracht
(Door te kijken via de ogen van het)
Power Aandacht Alarmeren Reageren Doen

Om met minder stress te leven is het belangrijk je zelfbewustzijn te ontwikkelen.

Daarnaast is het belangrijk je eigen drijfveren te kennen. Wat kost jou energie en wat brengt of geeft jou energie?

Herken je de volgende ervaringen?
• Je wordt vaak moe in contact met anderen
• Je voelt je niet in je kracht staan en wordt nogal eens overdonderd
• Je beseft vaak te laat dat iemand (regelmatig) over je grenzen is gegaan
• Je hebt soms het idee van te weinig controle over je eigen leven
• Je weet vaak niet eens goed wat je zelf voelt en wilt
• Je voelt je niet altijd gelukkig in je werk, relatie, privé

Leven vanuit jezelf, hoe werkt dat?
Als je weet waar je energie van krijgt en wat jou energie kost richt je daarop jouw leven in. Het houdt ook in dat je vrede hebt met hoe het leven zich in het hier en nu presenteert. Je leeft vanuit jezelf met je waarden, normen en drijfveren.

 

Het volgen van een traject.

Een traject bestaat uit verschillende coach sessies bij de paarden. Tussen elke sessie zullen er gemiddeld 2 weken zitten. In het begin gaan we bezig met wat jij nodig hebt om lichamelijk weer tot rust te komen. Je leert hoe je jouw zenuwstelsel weer kalmeert. Paarden zijn daar ideale hulpbronnen bij. Zij spiegelen jouw innerlijke onrust en helpen je om rustig te worden. Daarnaast kijken we ook welke keuzes nu goed voor jou zijn en welke niet. En wat jij nodig hebt in het dagelijkse leven om de batterij weer op te laden.
Vervolgens gaan we onderzoeken welke stresssignalen jouw lichaam allemaal geeft. Wat moet er veranderen in jouw leven? Hoe kan jij beter voor jezelf zorgen? De paarden reageren hierbij op jouw innerlijke overtuigingen en keuzes. Hierdoor kom je snel tot de kern van het probleem.

 Doelen:

• Je aandacht bij jezelf te brengen en houden
• Voelen wat jou energie kost en waarom
• Voelen wat jou energie geeft en waarom
• Om kunnen gaan met emoties en stemming van anderen
• Om kunnen gaan met emoties en stemming van jezelf
• Controle houden op prikkels van buitenaf

 

 

 

 

 

Samen met mij stappen gaan zetten

In mijn coaching begeleid ik mensen die vragen of leerdoelen hebben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of werk gerelateerde zaken. Ik doe dat niet alleen maar met behulp van een paard. Een sessie vindt niet plaats in een kantoor, maar in `t weiland of in de paddock.
In een coachsessie word je niet verteld hoe je dingen moet aanpakken, maar je wordt uitgenodigd tot reflectie, waarbij jouw eigenheid en (onontdekte) talenten centraal staan. Het contact met het paard fungeert daarbij als metafoor voor het dagelijks leven. Met dit verschil, dat een paard niet oordeelt: zijn feedback is soms confronterend, maar altijd waardevrij.
In een coachsessie wordt niet op het paard gereden. De deelnemer wordt gevraagd om contact te maken met het paard eventueel gekoppeld aan een activiteit. Het paard – altijd onbevooroordeeld en bereid om met de ander een mini-kudde te vormen – zal instinctief reageren op het gedrag en de mentale en emotionele toestand van de deelnemer en zich al dan niet met hem of haar verbinden of aansluiten.

Samen verder wandelen