Access Bars
Wil jij je volkomen ontspannen voelen en
meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?
De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 2 à 3 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel. Ik begin met het activeren van de energie op je hoofd, onder je voeten (er zijn mensen die het daarom prettig vinden schone sokken aan te doen) en in je handen.
Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.
Bij volwassenen duurt het ongeveer 50 minuten.
Bij kinderen tot 12 jaar duurt het ongeveer 30 minuten.

Als je niet direct iets merkt kan het heel goed zijn dat je na twee of drie weken ineens merkt dat je toch meer ontspanning ervaart.

Hoe vaak doe je een behandeling Access Bars?

Herhaling zorgt er voor dat je de voordelen van de behandeling vasthoudt. Maar of je voor een herhaling gaat en hoe snel achter elkaar moet iedereen voor zichzelf weten. Wat vind jij prettig? Sinds mijn kennismaking met Access Bars wil ik wel dagelijks een behandeling ondergaan. Elk lichaam is anders, kies alleen wat goed voelt. Er zijn mensen die kiezen voor een wekelijkse of maandelijkse behandeling. En zijn er ook die terugkomen als zij zich weer onrustig gaan voelen of als hun klachten weer terugkomen. Mensen met een burn-out of veel ‘ongemak’ ervaren de eerste keer vaak kort resultaat of ervaren weinig/geen resultaat. Zij hebben baat bij meerdere behandelingen in relatief korte tijd.